Fake News ?


VIRKELIGHEDEN – REALITY

2 + 2 = 7


I nat kom jeg til at tisse i sengen


Mjød, Virgins and a good fight

Pia Kjærsgård & Mette Fredriksen

startede i fredags et nyt og tættere parløb hvor rollerne er byttet om så Mette nu er blevet “Manden” i parforholdet. Alliancen blev bekræftet under den festlige åbning af deres nye Swinger klub med navnet YOUTOO? hvor bl.a. Morten Østergård og tidligere overborgmester Frank Jensen deltog som æresgæster.
Der var et utroligt stort fremmøde og da pladserne var begrænsede måtte flere af de spændt ventende gæster pænt tage til takke med en tilgodeseddel som gav dem adgang til at deltage på et senere tidspunkt og til nedsat pris.

Ingen roser uden Thorning som skabte lidt uro i rækkerne da hun mente at Pelle Dragsted havde mast sig ind i køen foran hende og Barack Obama. En altid snarrådig Bubber var dog hurtigt fremme og fik lagt låg på optøjerne ved at smide bukserne og på den måde få Helle til at skraldgrine.

Allerede inden alle var kommet på plads i køen havde en hurtigtalende Lotte Heise indfundet sig og var begyndt at snakke. Dette medførte at et endnu ukendt antal undermålere, deriblandt Rasmus Paludan og hans herskerinde Frk. Vermund, smed deres koraner på jorden og begyndte at tale med onde tunger. Lotte holdt dog først mund da Martin Henriksen gav hende et tungekys som efterfølgende indebar et større rengøringsarbejde.

YOUTOO swinger klubben har oprettet et NO GO register og der er allerede indført en Herr Naser Khader som vil blive nægtet adgang i fremtiden. Vi har fra påliderlig kilde fået oplyst at grunden til hans hurtige indtræden i registeret er den at han, allerbagerst i køen, havde presset lille Morten Messerschmidt op ad muren og forlangt at få udleveret hans tilgodeseddel.

Nu håber de to partnere så at den vellykkede indvielse vil give så eftertrykkeligt megen omtale i både om- og underverdenen at flere og flere vil benytte etablissementet.

Den nye swinger klub fremfører sig i øvrigt med sloganet:

HAR DU LYSTERNE
SÅ HAR VI BRYSTERNE

alle er velkomne

#YOUTOO?